onsdag 18 mars 2009

YRITTÄJÄT MUKANA KEHITTÄMISESSÄ

Kemiönsaarella on meneillään Kemiön keskustan ja Taalintehtaan liike-elämän kehittämishanke. Liike-elämän kehittämishankkeen sisältö pohjautuu Kemiön keskustan ja Taalintehtaan yrittäjien parissa tehtyyn esiselvitykseen. Esiselvityksessä oli mukana kaikkiaan 50 yrittäjää. Yrittäjät nostivat tärkeysjärjestyksessä esiin seuraavanlaisia toimenpiteitä ja tarpeita, joita lähdettiin hankkeen muodossa toteuttamaan.

Opastuksen ja löydettävyyden parantaminen niin Taalintehtaalla kuin Kemiön keskustassakin. Opastusta ja löydettävyyttä pyritään parantamaan opastuskylttien ja palvelukarttojen avulla. Yksittäisten liikkeiden löydettävyyttä pyritään parantamaan yhtenäisten yrityskohtaisten kylttien avulla. Useasti toistuvien, yhtenäisten kylttien tehtävänä on ohjata ja helpottaa asiakkaan kynnystä tutustua liikkeisiin. Tavoitteena on herättää asiakkaan kiinnostus alueen yritystoimintaa kohtaan. Tämä on hankkeen näkyvin osa ja se tulee toteutumaan vielä tämän kevään aikana.

Yhteismarkkinointia ja tapahtumia tullaan järjestämään ympäri vuoden. Ajatuksena on saada niin paikalliset kuin ulkopaikkakuntalaisetkin keskittämään ostoksensa Kemiönsaarelle. Yhteismarkkinoinnin avulla pyrimme myös lisäämään sesongin ulkopuolella olevaa kysyntää ja ennenkaikkea kertoa ihmisille kuinka hyvät ja laadukkaat palvelut, sekä laaja tuotevalikoima Kemiönsaaren yrittäjillä on tarjota.

Yrittäjien välisten verkostojen luominen, kehittäminen ja koordinointi. Tavoitteena yhteistyö, jonka hyödyt ovat nähtävissä yritysten liiketoiminnassa.

Hanke on vasta alussa, mutta paljon on jo ehtinyt tapahtua. Tulemme vielä kevään aikana järjestämään teemaluentoja ja tapahtumia.
Hanke on avoin kaikille yrittäjille, jotka kokevat sen omakseen. Kokonaisuudesta voi myös poimia ne toimenpiteet, jotka hyödyttävät juuri sinun liiketoimintaasi.

Lisätietoja Krista Gustafsson, puh. 050-3542 487 tai krista.gustafsson@kimitoon.fi

Terkuin
Krista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar